sista dagen, timmarna, minuterna och sekunderna

Det ska firas med min toppen tjej Moa. Bådas kameror är laddade och minnet ska fyllas med galna bilder har jag bestämt. Tror Moa instämmer helt och hållet! Det ska bli middag på Maestron här i gamlis och sen får vi se vart kvällen tar vägen. Spännande.

you're young, shut up and enjoy life

2011, vilket år. Det har gott så gymt snabbt och det har hänt så mycket på så kort tid känns det som. Jag tänker inte skriva en sammanfattning eller slänga upp tusentals bilder från året. Jag väljer att se framåt och jag har höga förväntningar för 2012, det ska bli grymt har jag bestämt.

Bandy is the Sirius game

Har haft en dunder dag tillsammans med pojken min. Stan och äta sushi, 127 hours, bussen hem till Jonas och där blev det middag. Oxfilé med massa annat gott. Sedan bandy match @ studan. Kallt men det va riktigt kul faktiskt, hade aldrig sett en sådan förut, Sirius vann ju såklart - var tvungen att tilllägga det.
Nu sitter jag i sängen och har det bra med Jonas kofta, den är ju för skön alltså....

Pringles kväll #2

Jag far hem till en desperat Linnea. Blir lite svårt att släppa henne i två veckor och en dag nu när hon åker till Thaithai. Hon får väl ha det så bäst antar jag...medan jag blir alone här i Uppsala, alla åker ifrån mig! Jag får väl unna mig att göra ingenting helt enkelt. Nej nu ska jag sluta vara negetiv, jag ska faktiskt träffa massa kompisar har jag bestämt.


Pringles

Nu sitter bruden och jag i min säng, kollar igenom alla bilder och äter pringles. Man får gotta sig nu när det är lov och för att vi tränade idag. Måste komma med ursäkter....

Duger i krig.

Jag och Linnea har haft lite för kul ikväll. Helt galet, men det lyckas vi oftast med! Det började med firande av Linneas och min fina vän och sen blev det middag på Tzatziki...mmmmm mat. Två mätta magar drog med 2an hem till gamlis och där börjar kaoset. Sminkade oss till militär/nanja brudar...jag vet inte vad man ska kalla det men kul var det i alla fall.


Det här va ju kul, svänga lite...

Kommentarer från Linnea och mig idag har spårat totalt. Skrattar åt minsta lilla sak, andra kallar det trötthumor. I vårat fall så är det Linnea och Emma humor. Annars var det bra kämpat från bådas sidor idag på gymmet och efter det så hamnade vi utomhus ett bra tag. Jobbigt väder, precis som alla andra säger. Man behöver inte vara utomhus eller ens kolla ut genom fönstret om man undrar vilket väder det är, det sköter ju facebook så bra ändå...

Time for gymmet

Jag hoppas att jag har vaknat vid den här tiden imogon. Vi köttar på med ett tidsinställt inlägg helt enkelt. Jag ska nu till gymmet med Linnea. Vi kör på som vanligt i god tid för att sedan ha en dunderkväll...det är det vi hoppas på i alla fall!

Tänk på det.


Smider planer

Linnea smider alltid massa planer som jag får hänga med på, jag klagar absolut inte för det brukar sluta bra. Det gör det alltid när man är med Linnea...galna. Hon fick mig att hänga med till gymmet imorgon och sen får vi se vad som händer. Ryktas om att det blir lite återträff med gamla snubbar. Får se vad som händer helt enkelt, ta det som det kommer.


Every Second Counts

Väldigt bra film måste jag klämma ur mig! Blev riktigt äcklad och jag rekomenderar inte filmen till någon som inte tål blod...för det fanns det gott om. Jag PrintScreen:ar väldigt mycket...men that´s it.

Where have you been - Rihanna

Lyssnar för tillfället på musik efter att ha klippt mig och lunchat med systern min på stan. Blev bara toppning så inte någon idé att lägga ut någon bild på hur jag klippte mig...Det jag tycker är jobbigt när man är hos frissan är att de alltid fönar håret så att det ser jätte konstigt ut....då vet ni!

Skönt häng på taket

Kom precis hem till Jonas. Hopplöst att hitta här i Södra...Annars har dagen varit mycket chillaxat, det gillas såhärpå lovet.
Hittade bilder på Linneas dator...minnerna är många.


Södra G

Jonas har åkt för att träna och jag sitter nu i Linneas badrum och chillar. Datorn står stadigt på toan madan Linnea plattar håret. Ska göra ordning mig för att ta bussen till Södra och träffa pooolare med Linnea. När det är checkat från dagens "att göra lista" ska jag nog träffa pöjken igen.
Nu är det dags att byta om...pyjamasen är fortfarande på mig och har ingen större lust att ha den när jag ska visa mig för allmänheten.

Soft

Har nyss ätit, man måste äta på kvällen, annars funkar det inte. Jonas sitter bredvid mig och trummar på sin mage...kult! Blir snart film tror jag, myzzz!

Tullinge

Kusinerna från Stoccolma är nu i lilla gamlis, kuligt värre! Blir middag om jag förstått rätt och sen kommer Jonas. Nu ropas det fika, gott med tanke på att det inte blev någon lunch för mig...

Womens Wellness

8.20 ställde jag och Linnea klockan på imorse...snoozade 20 min men det hör till när man ställer klockan. Vi anlände till gymmet efter 9 och där blev det träning. SOmnade om när jag kom hem eftersom sista gången jag kollade på klcokan inatt var den 4.28, det blev 4 timmar sömn...BRA JOBBAT!


Spa @ Nordlunds

Jag och Linnea busar till det lite med ett hemma spa...eller vad man ska kalla det. Drog på oss bäbis dräkterna och kör på ansiktsmask, fixa naglar och annat mys.

New years eve...

Blev bio med snyggingen istället, affärerna hade såklart stängt när vi väl kom ner. Ville inte frysa medan vi väntade på att bion skulle börja på vi satte oss på första bästa buss från centralen. Det slutade med att vi hamnade i Östra Gottsunda, bus...igt av oss!
New years eve dåååå. Den va inte så bra, massa skådisar som inte borde vara med i samma film. Nej inget att hissa precis.
På bion såg vi också Elin, Joanna och Melody, trevligt trevligt. Va ett bra tag sen sist med tanke på att vi gick i samma klass i tre år...typ.

Mot staden och vidare

Ner på stan drar det snart, om affärerna har öppet så blir det mellandags titt men annars drar jag och Linnea en fika. Efter det vet man aldrig vad om händer...

Jag vet att min arm ser gigantisk ut men det får vi alla leva med...

Dan efter dopparedan

Ska när som helst åka och träna med mamma och syster. Blir ett pass på WW, nära och bra. Får motvilligt ta av dräkten för att sätta på mig gym kläderna...

Nå ja, vad vore en bal på slottet?

Kalle anka i mitt hjärta.
Ännu en toppen jul avklarad. Tycker den va väldigt mysig och är riktigt nöjd med hela dagen. Det som saknades va pulkaåkningen som jag och Linnea hade planerat in...jaja, får väl bli någon annan gång, annars skulle ni självklart fått massa bilder ifrån det.
Hoppas ni också fått en lika bra jul som jag fick!


OnePiece och sköna högtalare

Och en hel del andra julklappar fick jag. Tack för en super fin julafton och alla klappar.


Ni får lista ut själva vad som ligger på bordet för jag orkar inte räkna upp alla julklappar...dom flesta ligger på bordet men glömde lägga dit några.

Halv timme kvar!!!

Kalle Anka är ett måste, bryr mig inte om jag sett det i 16 år nu på varje jul. Även en utav alla traditioner som finns.
Sitter och taggar med musik, nya lurarna funkade som tur var till datorn...däremot stöds dom inte till min experia, dåligt!

Systrarna Hessel

Vi är i farten igen...det spårar snart.


Den eviga väntan

Ni måste bara hålla med om att det är en väldig väntan på julafton. Föräldrarna står i köket och julstressar med maten och man försöker hålla sig undan...så är det i alla fall här. Blir bäst om dom får sköta det, det har i alla fall blivit väldans bra hittills.
Chokladen i chokladkalendrarna är mer än mummsfillibabba. Funderar starkt på att dra en sväng förbi Willy:s någon dag för att kolla om dom har några över.


God jul

Öppnade paketet som fanns i julstrumpan nyss. Där i låg en lapp...skattjakt, jo det hör också till julen!

Fuktsallad

Traditioner hör till julen, ett måste är fruktsallad till efterrätt så gjorde iordning den idag! Mycket gott ser det ut att vara enligt mig...


Kussarna

Grattis momor som fyllde 90 år idag (igår...).
Fick ett foto på alla kusinerna från mammas sida, bara en som fattas! Mormor sitter självklart i centrum, det var ju trots allt hennes dag.

Överraskningen

Färgade håret, hade tänkt göra det efter jul men när lönen kom så var jag bara tvungen att rycka en förpackning från hyllan!

Bad Santa - Shit happens when you party naked

Sjuk/konstig/rolig - film. Ja det är hur jag skulle säga det. Ungen i filmen var väl ändå rätt så gullig, synd om grabben!
Nu säger jag godnatt till världen, ställt klockan på 9.30 och lite sömn vill jag hinna få med tanke på att sova är lite för skönt!

Sanna ord från Depp. WeeartIt har mycket logiska ting.

Klappat och klart

Julklapparna är inslagna och väntar på att det ska bli julafton.



Paradise - Cover Nation (Coldplay)

Musikvideon till ovanstående rubrik är wonderbar. Towe visade den för mig den när hon va här, så söt video så man dör en stund!
Va på stan med systern min tills jag och Linnea rusade iväg till ungdomsmotagningen. Åkte iväg till Gränby för att möta upp Robin och Simon, det blev pizza. Efter det sprang jag och Linnea runt och var halft panikslagna för att hitta den sista julklappen innan bussen gick, vi hann!
Vad jag nyss gjort får ni veta imorgon, det får bli en överraskning!

Med Linnea kan man prata ett bra tag med, trots att vi bor ett hus ifrån varandra...

Puff Knuff

Drar ett snabbt inlägg nu innan det bär av mot stan. Målet är att handla alla julklappar klart idag, imorgon är det brist på tid för sånt.
Tjock frulle med varm choklad och så hade mamma bakat tårta. Tårtan är till mormor men får se om det blir kvar något...den va rätt god.


90 år

Blev beordrad att skriva fler inlägg så det ska bli!
Måste säga att jag avgudar min mormor. Hon är så grym! På fredag fyller hon 90 år...det är rätt mycket men hon bryr sig inte ett dugg. Hon har stått och bakat nu inför den lilla festen hon ska ha, hur hon orkar får ni fråga henne för jag har inget vettigt svar förutom att hon är mormor Karin, that's it!

805'an

Hur va Hallsta enligt mig då...jag tycker faktiskt det var en väldigt mysig byhåla. Att Konsum hade öppet till 21 (?) gjorde att jag och Moan fick i oss lite Daim tårta, är det gott eller? ja det är det...
På bussen hem hade jag hoppats på lite sömn men nej...icke sa nicke! Lagom trött tjej här. Får ta igen all sömn inatt för imorgon blir det julhandel i högsta hugg med syterystern.

Linnea snacka om bio också...får se när vi klämmer in det, vi brukar göra det riktigt bra när vi väl är på bio. Biomys!

Music make me fly

Sitter i mitt rum efter ha varit med Jonas ett bra tag! Vaknade vid 7 och tog 8 bussen till staden för att möta upp Jonas på Rosendal. Har hållit hus hos han sedan dess, snodde med mig en tröja hem. Bus...igt!

Före den 27 augusti

Tittar igenom mobilbilder, blir så glad när man hittar bilder från förr. I detta fall någongång i augusti. Jag och Moa sitter och fikar (?) men nutella och bröd...

Avslutningen då

Här kommer bilder från S11D's otroliga avslutning i klassrummet, tjohoo. Själv så tycker jag pojkarna var väldigt söta i sitt glitter!

Hallstavik

Ja då va man framme efter en trött bussresa, förstår inte hur Moan orkar åka så varje dag...Sitter och myser i hennes rum för tillfället, lyssnar på musik och bara tar det chill. Skönt med lov? JA! Ingen sovmorgon dock eftersom jag ska möta upp Jonas, värt!

Det drar mot sitt slut

Näst sista lektionen. Eller jag vet inte om man kan kalla det för lektion med tanke på att vi får tillbaka prov och annat onödvändigt. Efter lunch slutar jag för terminen och då drar jag iväg till Hallstavik till Moa, tror det kommer bli ruuligt!


Towe is in thaa house

Sitter här med Towe, fulla i magarna efter en hemlagad middag. Standard. Blev julklappshandel, i alla fall för Towe, själv var jag med som moraliskt stöd. Kollade och fick många idéer till mina julklappar. Skön dag på stan helt enklet!

12.30

Blir bussen snart för att åka till skolan. Sovmorgon är för härligt.

0.566 kg - check

Ja vi lyckades stoppa i oss det, i stort sätt...vi va duktiga tycker jag! Filmtime snackade jag om, blev inte mycket av det. Istället har vi suttit och ugglat framför datorerna halva kvällen, funkar det också! Störtsköna människor i the chat funkar alltid.
Nu blir det läggdags för tjejerna...kanske lite tjejsnack också. Det hör ju till!


Musik på (nästan) högsta

I Love College! Skön låt gånger mycket. Den spelas för tillfället i mitt rum och har precis skrivit klart svenskan. Skönt.
Moa sitter bredvid, ska väl stänga ner snart inna Moa äter upp allt exotic snacks, det vore synd. Blir filmtime snart!


I väntan på Moa

Sitter i mitt rum och ja...bloggar. Har fått lite plugg gjort idag men hade kunnat gjort mer. Snart anländer Moa till Gränby och därifrån får vi se vart vi tar vägen...en sak är säker, exotic snacks i stora mängder!
Runt halv 2 åkte jag och Linnea tillstan. Va deppdag på stan med tanke på vädret med det löste vi när vi fick i oss klubba. Humöret gick från 0 till 10 på en skala.

Som man bäddar får man ligga

Tror man förknippar det uttrycket med dåliga saker i de flesta fall men jag tycker det funkar utmärkt på saker som man har lyckats med.
När jag vaknade så fick jag för mig att det var måndag, klockan var runt 10 och jag börjar halv ett på måndag. Så jag tyckte att jag var duktig som hade kunnat gå upp utan väckarklocka...men så var det ju inte. Blev i alla fall glad sen när jag tänkte på att det var söndag med tanke på hur mycket jag har att göra idag, i plugg väg.

Bjuder på en bild från en galen kväll på china resturangen, tror vi satt där i tre timmar...say no more.

Filmtajm

Blev filmmys med pappa och Malin efter äntligen skrivit klart Historian. Källkritik...Nu är det i alla fall klart och bara Svenskan och kanske finputsa Naturkunkapen lite. Finputsningen ligger längst ner, bist på ork kan finnas.
Såg filmen Hook och det var en riktigt mys-familje-film.

IMDB

Skum tomte

Varför inte unna sig lite gosaker efter ett högljudligt kalas?

Se och lär



Sushi

Johan har fullt med grabbs nere i källaren och har något slags kalas, han vill inte att man kallar det kalas men tycker det liknar det. Pappa undrar vad vi ska äta (han orkar inte laga mat) så jag hugger fort in med ett förslag: sushi! Alltid lika gott.


Bibliotekshäng

Nyss haft italienskaprov, hatar när man kommer på att man har skrivit fel på grejer...Jag vet att jag gjort några fel men jag hoppas på högt betyg ändå. Var ett enklare prov dessutom så blir lite besviken på mig själv om jag misslyckas heeeelt.
Saknar märsgarn människor faktiskt...återförrenas start igen, tur det.

Julbord

Ja, som rubriken lyder så blir det andra julbordet för dagen snart. Blev ett dissigt julbord i skolan men har höga förväntningar för vad kvällen har att bjuda på. Idag är det min brorsa Johans födelsedag så han har nyss öppnat paket men han är ingen modell precis (hatar att bli fotat) så ni kan ju glömma att få en bild på han...

Ännu en skoldag

Långa torsdagar, slut med det nu, för ett tag i alla fall. Sista torsdagen i skolan den här terminen, nedräkningen för jullovet har börjat sätta igång på allvar nu.
Höll mig ganska bra för min arga sida på samläraren idag, ingen favorit lärare men han försöker väl antar jag...
Efter historia förhör...man vet aldrig vad jag och Sara hittar på för konstigheter!

Lucia

Som de flesta andra bloggrubriker lyder idag så var det ju Lucia idag! Några väldigt duktiga i kören som uppträdde lite och efter det blev det film och sen gymmet. Helt okej skoldag. Har blivit en hel del historia pluggande nu. Så jag ska hoppa in i duschen för att kunna slappa lite, ta ett bad kanske. Alltid lika skönt yeeeeh!

Sommaaar

WeHeartIt

Om det är någon sida som jag får insperation från så är det http://weheartit.com/


Den här bilden kan tolkas på så många olika sätt, älskar det!

Träffas bör man annars dör man

Blev en jobbig skoldag efter att fått reda på att betygskriterierna är så krävande. Dom är inte rimliga någonstans enligt mig...Blev väldigt mycket gjort efter 4 timmar intensiv plugg och känner att jag fått väldigt mycket gjort, skönt. 12 historia frågor om källkritik som ska in på torsdag, och ett italienskaprov på det, det går bra nuuu.
Men även den här veckan ska man vara tvungen att överleva. Känner nämligen på mig att helgen kommer bli dunder.

Skinnjacka tiderna...man saknar dom ibland kan jag erkänna!

Den bjuder jag på

Från mig till gymmet, från gymmet till stan, från stan til skolan, från skolan till stan, från stan till gymmet, från gymmet till stan och tillslut från stan til skolan! Det blev 7 bussar för mig hittills idag. Moa glömde datorn vid gymmet och det är där orsaken ligger.
Sitter för tillfället på lunchrast och blir en timme rast igen efter nästa lektion. Vad komplicerat det låter...

Kan det bli för mysigt?

Väldigt mysig söndag! Jag vaknade upp hos puddingen Linnea, som jag konstigt nog brukar göra på helgerna...vi körde på att sminka oss tillsammans och så slängde vi in ett avsnitt av julkalendern också, mys. Efter det kom ett myssällskap som jag stannade hos tills pappa kom och hämtade mig. Jag vill inte att det ska bli skolvecka, får stå ut dom sista dagarna nu. En sak är säker, vilken härlig helg jag fick!

Rörigt värre

Igår kväll blev det någon slags chillkväll hos Linnea med några grabbar. Jag kan ju avsöja att det inte va den bästa kvällen men vi gjorde i alla fall någonting av den.
Idag blir det först en vända till Storvreta och sen blir det fyverkerier vid slottet. Då kanske ännu en julkänsla kan få visa sig. Jag är glad att de flyttade upp fyverkirierna för annars skulle jag snart varit på väg till jobbet, vilket jag sagt upp mig ifrån, skönt!

21 mars för snart två år sedan. Jag vill ha mer snöööö...

Lördag morgon

Det är alltid lika skönt att vakna upp på en lördag för då inser man att helgen inte är slut än. Just nu sitter jag i Linneas säng och väntar på att hon ska duscha klart. Gårdagen var väldigt mysig och jag tror kvällsplanerna inte blir helt fel dom heller! Det blir stan för Linnea och mig inom kort, julklappsstressen börjar gro...

Malins hår!

Lovade att lägga upp bild!

En galen vecka

Har helt klart varit en galen vecka men den är snart slut.
Tror seriöst SV/ENG läraren är rädd för mig, hon har fel, jag har rätt. Känns väldigt bra faktiskt. Flyttade fram stor SV uppgift så att istället för att ha gjort klart den på torsdag så blir det slutet av Januari, jag och Moa kirrar det mesta!

Pixlr

Niiiice med yttligare ett ballt fotoprogram!

Bilden är från Saras dansuppvisning. Hon var riktigt bra och snygg såklart!

Cola, kitkat och något annat kul

Det fick jag i julklapp igår på hemortsutbildningen. Mysigt mysigt var det, falsk sång (oo heliga natt), lussebulle och julmust. En månads lov från hemorten oc snat är det jullov också! Alltid lika skönt med lov. Jag och Linnea har panerat att jullovet ska bli bra, mer har vi inte sagt eftersom att planera är vi dåliga på. Jag känner i alla fall på mig att det kommer bli riktigt bra!


En utav Linneas och mina pizza äventyr.

Puttes blogg!

http://puttejohansson.blogg.se/?tmp=06174618

Checka in det, Malmis gästblogga nyss!!!

Rött, lila, brunt?

Tonade Malins hår igår, blev bra enligt henne men tror det blir en till toning inom kort för att få en bättre färg. Vi färgade dirre från hennes permanent färgade, blonda hår till den färg som jag inte riktigt kan sätta fingret på vilken färg det är...Som rubriken lyder så är det något i den stilen, men blev jämt och fin, kanske slänger upp en bild på det sen!

Här är sötnosen med blondie håret.

Mmmm

Vi pratar om stress på naturkunskapen...Sara blir tydlgen stressad av min bakgrundsbild. Lite mer mmm i livet!


Huvudmassage

Även kallat orgasm massage eller något i den stilen, det blir julklappen till Hemortsutbildningen, sista gången imorogn så blir antagligen lite julmys...hoppas jag. Kom också på att jag skulle läsa 10 sidor till imorgon i navigationsboken, låter väl spännande? Tror det blir värt det till nästa sommar i alla fall. Tänk långsegling i solnedgång, japp dagdrömma om sommaren 2012 kan man ju alltid göra.

Inspererad

Jag har haft fullt upp hela veckan att fixa massa bloggdesignar till höger och vänster. Fick mig en tanke att börja för 70 elfte gången. Vi får se hur bra det går!


RSS 2.0