Jobba jobba jobba

Skolan flöt på som vanligt. Hatar lektionerna innan lunch, fyra stycken och det gör att lunchen blir för sen...Kom till skolan och fick reda på att första lektionen är inställd. Då blir man ju lite småirriterad.
Efter skolan gick jag raka vägen hem till Linnea. Hon bjussa på korv. Kok-korv! Vidare till jobbet och sen borde jag ha pluggat. Vilket jag inte gjorde. Ska läsa igenom sidorna nu. Repition är kunskapens moder.

Vi har förstått tänket på instuderingsfrågona i alla fall. Bra jobbat FelleTheMan.

Blev en runda på cykel

House började och jag körde på en "träna och kolla på tv samtidigt" variant. Funkade lika bra som vanligt. Körde lugnt tempo på cykeln och kunde inte låta bli att göra lite styrka efter...Det var också så jag ville ha det, ett lugnt träningspass idag och så kör jag på ett mer produktivt pass i veckan. Jag gillar att sätta mål på min träning och det är lätt att göra det eftersom jag tränar en väldigt individuellt. Jag gillar det och kan starkt rekomendera folk att sätta mål, och inte glömma att uppfylla dom såklart.

Hela världen är min

Pumpar musik till max i mitt rum. Fick pluggsällskap idag med Jonas, det blev roligare än vanlig pluggdag, såklart! På allmänt bra humör medan resten av huset verkar vara lite allmänt sura...Bäst att hålla sig undan då.
Linnea och jag har även satt oss för att reda ut alla planer vi har, tror vi börjar få koll på allt nu. Skönt.

Bilden är rätt passande för dagens samtal vid matbordet. #skrattarsmåttförmigsjälv

Kinder surprise

Träningsläran har börjat och det leder till lång håltimme, för lång håltimme. Eftersom det inte finns mycket att göra då så tvingade jag med mina kära vänner till Willy:s. Gick tillbaka till skolan med Kinerägg i handen...Jag och Calle var otroligt spända vad som nu fanns i dom och fick en dålig överraskning. Hade förväntat mig något mycket bättre ju!

Bara 40 minuter kvar!! Taggarååå.

Går inte som väntat

Får inte igång mina pluggnerver om det nu finns några sådana. Blir träningscykeln en halvtimme istället...Får läsa igenom allt innan jag ska sova istället. Nu köttar jag träning!

You - ej singularformen, pluralformen


Frissan

Vanlig skoldag, var onödigt trött på sista lektionen då jag kände att mina ögon började att sluta sig. Trots det så höll jag mig vaken! När jag skulle på bussen till stan var det ju inte annat är kaos...50 pers om inte fler var tvugna att byta buss till en som var halvfull. Från att jag gick på första bussen vid skolan, till att jag kom till stan så tog det ungefär 20 min. Brukar ta 5 min.
Drog tillslut ett besök hos frissan, toppade det slitna bara, skönt att få det gjort. Mötte upp Linnea och vi har galna planer för framtiden. Galna. Tror dock inte att alla planer går i uppfyllelse eftersom våra planer alltid spårar...

Ligger i matkoma och ska försöka ta itu med naturvetenskapen. Fysik och psykisk hälsa är det prov på. Kan jag något då? Svar nej. Men förhoppningsvis snart! Plugga plugga och plugga.

Obeskrivlig vänskap.


Toblerone

När Jonas äntligen plingade på dörren så var jag mer än lycklig. Hade saknat han! Började kolla på filmen Heat vilket inte va någon film att rekomendera för trögfattade personer. Jag fattade inte handlingen över huvud taget. Blev Gladiatorerna istället och en del visning av bilder från veckan. Alperna var verkligen fint. Han visade även bilder på toblerone-berget och han var gullig och hade köpt med sig det till mig. Inte berget då, utan chokladen! Mys i Onepiece och allmänt glatt humör.

Nu väntar jag med spänning på Linnea, snart är drullen hemma! Blir en kortvisit med henne för att sedan hämta upp Moa vid GränbyC. Kanske sticker in huvudet där och får med oss något hem (ätbart såklart!).

Italienskt, grekiskt, franskt

Eftersom kylskåpet i stort sätt är tomt så fick det bli en blandning av lite olika grejer. Pizzan vad bara att slänga in i ugnen och sen lite tillbehör till det, funkade som lunch för mig!
Har inte skrivit mycket på arbetet men för att kunna skriva om något måste man ha information. Informationen är i stort sätt färdig så nu ska jag sikta på att bli klar med det.

Analys om träningsprinciper

Ska ta itag med det plugg jag har nu innan lovet är slut. Att gå profilidrott leder till att man får yttligare uppgifter, som det jag ska ta itu med nu, en analys om träning. Det är riktigt kul att träna och att göra det på skoltid dör man ju inte av. Nu är det bara det här med analysen då...den är jätte svårt tycker jag eftersom vi inte har fått en tydlig beskrivning på hur vi ska lägga upp den.
Ju snabbare den är klar ju mer lov får jag över. Jag kämpar vidare med den så får ni njuta av de sista dagarna på lovet.

Ånn 2012

Det får bli några utav de bilder jag la ut på facebook. Hoppas det inte gör något!






Vinterkursen

Utmaningar hela tiden, rätt så stresseigt och välbehövlig sömn. Det har varit riktigt roligt. Jag tror att jag väljer att berätta om krsen i bilder. Ni får inom kort ett inlägg med förhoppningsvis förstårliga bilder. Utav närmare 500 bilder ska jag ju kunna hitta några användbara tycker man!
När jag efter 7 timmars tågresa så blev jag hämtad av kära farmor. Hon bjöd på middag och sen bar det av hemmåt. Packat upp det mesta och jag hittade en Ben & Jerrys i kylen så den är garanterat i min mage innan kvällen är slut.
Har hunnit med några samtal också, först ringde en väldigt saknad person (Jonas) och sen var jag bara tvungen att ringa mormor.

Sushi till middag toppat på kladdkakebak. Kladdkaka med b&j. När Jonas hade kommit till mig så hade köpt sena alla hjärtans dag presenter eller vad man ska kalla det. Blev såklart jätteglad och sitter och småler för mig själv när jag tänker på hur gullig han är.
Dagen har varit dunder men kvällen slog det mesta. Den fick jag tillbringa med pojken som jag inte får träffa under i stort sett hela lovet.
Väskan är packad och är väldigt nervös inför imorgon...vet egentligen inte varför men känslan är blandad med spänning också, ska faktiskt bli rikitigt kul att åka upp på vinterkurs!
Kommer inte bli mycket bloggande men ni får st ut! Ha ett super duper bäst sportlov nu, hejdå för ett tag.


Grattis gumman ♥

Nostalgi-bild från tiden på katarinaskolan. Grattis på födelsedagen Hanna. Puss på dig.

Ai se eu te pego

Jag och Moa är verkligen bäst på att övertala lärare och då överdriver jag inte! Har håltimme till klockan slår 12.25. Två lektioner efter det och sen blir det fredagsmys. Jonas kommer och vi ska mysa lite mycket eftersom vi inte kommer ses på ett tag då sportlovet övertar. Kan ju även tillägga att det är två månader med pojken idag.
Middagen igår var förövrigt trevlig!

14 februari

Det var ett tag sen jag slängde in ett inlägg och jag hatar när folk klagar så jag hoppas ni blir glada nu. Tisdagen spenderads självklart med Jonas. Myste blandat med plugget, ja det behövdes. Mer mys blir det imorgon.
Idag ska jag på årsmöte vilket ska bli trevligt. Göra något annat än plugga!
Måste kila, Moa har inget tålamod...

När vi två blir en

Nostalgi är det vad man brukar kalla det, jag också Linnea sätter på en störtgammal låt som vi båda ba älskar. Har varit ensamma i spökhuset här på narves gränd. Tror det seriöst spökar här...
I vilket fall som helst har jag i alla fall fått träffa min andra hjärnhalva och hon sitter 4 meter ifrån mig. Vi ska ha sleepover och nattplugga. Nej...vi pluggar faktiskt nu! Ser fram emot veckan samtidigt som jag verkligen inte ser fram emot den. Blandade känslor.


Mission Impossible

Efter många om och men så blev det tillslut bio med Jonas. Den började efter 21 och det gjorde att jag kom hem efter halv tolv. Hann precis med bussen, älskar verkligen känslan när man precis hinner med den.
Det var tungt att gå upp imorse och stå på löpbandet före 8 men det funkade! Skönt att vara tillbaka med träningen nu efter att jag inte varit helt på topp.
Fråga mig inte vad det bruna/röda är vid mina ben...för jag har ingen anining. Busig bild förövrigt.

Borstar

Mamma kommer lite spontant upp till övervåningen. Här får du lite sminkborstar, det är ungefär det hon klämmer ut sig och ger mig förpackningen. Jag gillar min mamma.

Källa: Facebook


Gamla Uppsala Högar

En fin söndag som denna passade jag och mamma på att ta en runda runt högarna här i gamlis. Fick med mig några bilder hem, svårt att inte få med det när kameran är medtagen. Väntar på Towsan som jag ska träffa inom en timme förhoppningsvis. Får se hur det blir med den saken...
Min helg har förövrigt varit toppen. Malin fyllde år i fredags (GRATTIS IGEN) och fick även sovsälskap med Jonas. Match igår, bandy och ishokey. Spenderades med Moa. Trevligt! Efter det for jag med Jonas hemåt och där blev det bland annat årets första semla. Kom hem och var ovanligt trött (och mätt). Dunder helg som vanligt. Saknar dock en sak, vart tog Linnea vägen? Hon ba försvann...Får ta och träffa den filuren snart också.
Bilder på något annat än mat då...kanske lite tråkiga dock men jag gillar att fota.


13.30

Började sent och slutade tidigt. Bra kombo tycker jag! Kom för en gångs skull hem nu innan jag ska vidare till huvudstaden. Ska äta något så jag slipper göra det på tåget...trångt och jobbigt på tåget ju! Tänkte försöka plugga lite och kom igång men hittade roligare saker att göra.
Johan och hans kompis bakar något som ser gott ut, han har blivit något av beroende av det nu när han börjat på hemkunskap, jag klagar inte. Tror jag ska rycka åt mig en bit av det goda innan jag drar mig vidare.

Ska man kalla det pannkaka?

Nu har jag skrivit över 1000 ord på samhällskunskapen, bara idag. Jag känner mig faktiskt riktigt stolt över mig själv.
Åkte griller idag och gick ju bra! Efter det blev det varm choklad hos Johannas place, det uppskattades verkligen! Jag och Moa drog en springtur till skolan för att återfå våra väskor innan vi drgo hem, lite av en alv panik varade ett tag där...
Satte igång med pluggandet dirre när vi kom hem men kom inte igång förens en timme efter, brukar vara så...sen gjorde vi ett försök att göra ugnspannkaka, ja det gick väl sådär...men gott var det!

Tacopaj och annat gott

Drog på stan efter gymmet med Ida för att vänta in Maria som slutade lite senare än jag. När jag väl mötte upp Maria så var båda sugna att sätta oss ner och jag drog med henne till Årummet. Blev först en tacopaj och sen kunde vi inte stå emot att köpa efterrätt...
När jag kommer hem så ringer jag Moa och en viss person tycker vi pratar väldigt länge. När jag tillslut lägger på luren med Moa så ringer Jonas upp. Gullegrabben kan man ju uttrycka sig om man känner för det! Fick alltså trevliga pratstunder såhär på kvällskvisten.
Dagens outfit:


Äntligen

Nu kan jag släppa en del av pluggandet och fokusera på resten av det. Har nog bockat av i alla fall hälften av allt plugg som behövs göras nu innan lovet och känslan är väldigt skön. Att göra checklistor får mig att hålla koll på vad jag ska göra och då blir jag mer motiverad att verkligen göra det som behövs. Sen att bocka av de saker som man är klar med gör ju inte saken värre. Det kanske låter konstigt, inte vet jag, men då blir man ännu mer motiverad!
Nu har jag äntligen bockat av engelskan och grupprapporten och sängen jag nu sitter i väntar på att jag ska krypa ner under täcket. Mitt sköna täcke.


Twitter

Jag införskaffade Twitter idag. Bättre sent än aldrig som man brukar säga. @EmmaHessel ska ni följa.
Nu sitter jag i matkoma hemma hos Nordlund efter för mycket kladdkaka ätande. Om det går att få för mycket av det goda så gäller det nu!
Utvecklingssamtalet var en aning kaos, både jag och mina kära föräldrar sa emot läraren, de försvarade alltså mig. Men det läraren sa var ju så ologiskt så man vet ju inte var man skulle ta vägen...
Dags för att checka massa plugg nu. Bland annat engelskan och gruppträningen. Kanske tar mig en titt på samhällskunskapen också.


Varmt vs. kallt

Vaknade före 9 idag och det va så skönt att inte behöva vakna av väckarklockan. Sov faktiskt i 9 timmar inatt och det känns urskönt rent ut sagt (det va inte meningen att det skulle rimma). Sitter med Moa, Johanna och Jullan i biblioteket nu och har bara två lektioner kvar. När jag slutar väntar förhoppningsvis Linnea på mig här i Celsius och vi ska ta oss hem så snabbt som möjligt för att äta. Vi äter alltid. Idag blir det nog kladdkaka. Ingen får smaka.
Älskar att man sitter i solen och slipper frysa. Det var längessen man kände den värmen...

okej då...

Har verkligen inte haft lusten att blogga men får väl bli ett inlägg då...
Min helg har verkligen varit toppen och ska försöka kortfatta den! I fredags blev det först en härlig sistaplats på bowlingen som tillbringades med Sara, Calle, Moa, Nor och Ida. Därefter blev det tjejmysig med Hanna, Hanna, Julia, Emma och Towe. Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde då på länge.
Igår så kom Hanna Brolund förbi och vi åt middag för att senare dra vidare till Jonas där andra människor var. Gjorde inte så mycket där men det var trevligt ändå. Hanna sov sedan här. Tvingade upp henne vid halv 11 då jag var tvungen att hinna med ett skoluppgift före jag skulle till Jonas.
Fick skjuts hem av Jonas som övningskörde och han var väldigt duktig! Hade förövrigt det mysigt hos han, kollade bland annat på bilder från när han var en liten grabb, gullig? JA!!
Bilderna är från i fredags:





Inget internet

Det ledde till att det inte blev något bloggande igår. Dagen var i alla fall rolig igår, trots att det var onsdag. Skolan gick väl som vanligt men efter skolan så gick det uppför. Jag pluggade lite när jag kom hem vilket verkligen behövdes och sen tvingade jag med Linnea till Jonas match. Matchen i sig gick väl inte jättebra men jag och Linnea roade oss och jag fick ju träffa min grabb!

RSS 2.0