Tusen tack Linnea

Blev nyss klar med färgningen av mitt hår. Var väldigt nervös när Linnea stog och penslade i mitt hår men trots att resultatet liknar min förra färg väldigt mycket så är jag väldigt nöjd. Ingen utväxt och känns som att det blev en aning ljusare även fast det kanske bara är inbildning.
I vilket fall som helst vill jag tacka min egna hår-färgare Linnea som gjorde jobbet väldigt bra. TACK ♥
En före-efterbild...ni ser ju själva att resultatet liknar före-bilden väldigt mycket!


Mellanmål

Har haft två lektioner idag och jag anlände nyss hem. Innan det så köpte jag hårfärg på stan. Börjar få en utväxt vilket är det fulaste som finns och dessutom så trivs jag inte riktigt med den mörka färgen jag har. Så jag ska göra ett försök att få det en aning ljusare men det är väldigt svårt vad jag har hört. Fick lite hjälp om vilken hårfärg jag skulle ge mig på och jag vet inte hur detta ska sluta...Antingen så kommer det bli en lite ljusare ton eller så kommer det inte bli någon skillnad alls.
Resultatet kommer när jag har färgat det.
Nu sitter jag med mellanmål och pluggeriet. Te och grapefrukt sitter väldigt fint. Ska ge mig på matten och försöka checka lite andra plugg-grejer. Det går braaaaa nu.


Nezeril är min vän nu

Stoppar i mig massa Nezeril medan jag kollar på termometern...- Minus 10,7 grader känns lite jobbigt när jag vill mer än mycket att det ska bli sommar. Går runt och tjatar om det hela tiden och konstigt nog håller folk med mig.
Väntar för tillfället på att pappa kan komma hem så han kan hjälpa mig med matten. Jag har fastnat på en uppgift och det är väldigt jobbigt!!! Jag hoppas att det står fel i facit för jag lovar att jag har rätt.

Inte enligt schemat

Kom till gymmet före 8 imorse men när vi väl var på plats så valde vi att inte gymma...Vi värmde upp men var inte taggade på att träna så vi valde att fokusera på en inlämningsuppgift vi ska ha istället. Det är gruppträning som vankas.
Det var nog lika bra att det inte blev någon träning med tanke på att jag inte vill bli förkyld. Träningen utomhus för en vecka sedan var nog inte lika bra som jag hade trott...En smil och annat gott gör ju situationen bara för bra. Vad skulle man göra utan skolans cafeteria?


justee


Matematik 5000

Efter Jonas hade dragit sig mot träningen så åkte jag och mor till GräbyC. Känns som jag hänger där rätt ofta nu för tiden men men...Fick med mig lite plockgrejer, bra att ha.
Vi hann plugga lite matte innan träningen men behöver plugga mer nu innan provet! Just därför sitter jag nu med matteboken i högsta hugg. Matte är faktiskt en utav de ämnerna jag gillar, när man fattar hur man gör.


jag är så död

Sitter och filmar ungdomarna madan de sjkuter med plastpistoler mot varandra. Det roliga är att ingen vet att jag filmar. Ska bli kul att se hur de reagerar när dom märker det...

Se och lär


Mmm för marabou



Väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge.

Mina fina planer ändrades lite när jag fick reda på att systern min spelade match. Dom spelade oavgjort i Allianshallen, bra jobbat! Efter matchen fick jag istället sätta mig på cykeln vilket kändes riktigt bra.
Nu sitter jag proppmätt igen...en toast till lunch resulterade till att jag åt för mycket middag. Jag stod för matlagningn och det serverades grekiskt. Alla blev riktigt mätta så jag antar att det var ett ja på frågan om det var gott.
Väntar på Jonas, sen åker Ben&Jerrry glassen fram.

A child called "It"

Kom hem vid halv 12 igår. Hade en trevlig kväll igår, det var längesen jag var ut till Vänge. Efter vi hade kommit hem hann jag knappt lägga mig i sängen innan jag somnade. Jag vet att jag inte är ensam om att vara trött på fredagar...
Jag vaknade tidigt idag pch började läsa på engelskaromanen som ska vara utläst före lovet. Vi har väldigt mycket nu innan lovet men det gäller att ta en sak i taget så brukar det lösa sig.
Efter att dom städat klart nere i källaren ska jag sätta mig på träningscykeln i 20 min. Jag vet inte, men jag tror jag börjar gilla det där med att träna lite för myclet.

@ Vänge

Sitter proppmätt men trots det sitter jag kvar vid matbordet här i Vänge. Väldigt gott var det men äter alltid för mycket...Känns bra att jag satte mig på träningscykeln i 20 minuter innan jag hamnade här! Blir ett tråkigt inlägg eftersom det är mobilen som står för det. Nu ska jag nog lägga mig i soffan som är 5 meter framför mig, om jag kan ta mig dit!

Bankomatkort

Det brister när Ida uttrycker sig på ett för roligt sätt...lill-gammal som hennes mamma tydligen kallar henne, jag håller inte med men då kanske ni fattar hur hon säger vissa saker.
JAJA....äntligen funkar interneet, det krånglade nyss men lite extra högt "ja" brast ut när vi fick det att funka.
Efter skolan blir det att dra hemåt dirre för att fixa mig till middagen vi ska på, fredagsmyz.
Förresten så hatar jag dåliga facerapes.
Här är jag och Calle. Vi är glada. Hoppas ingen har något emot det.

Karlberg

Förlåt för att jag klagar men jag har ont i hela kroppen idag. Magmusklerna strejkar något enormt och likaså ryggen/nacken. Jag har nämt förrut att det är skönt med träningsvärk men jag tror jag aldrig haft så ont som jag har nu...slut på klagandet, behövde få det sagt.
Förvänta er inte mycket bloggande idag, första dagen på hemorten idag så kommer verkligen inte ha tid. Åker dit dirre efter skolan och kommer hem vid 11 tiden ikväll. En sak är säker. Jag kommer sova gott inatt.
Vi är otroligt normala.

Vilken härlig dag

Jag är jätteglad. Hallsta-dryg som man säger när man är med Moa. Förrvirrande det där med hur man tolkar olika situationer. Men mer om dagen då...Jag började som vanligt med skola, sjuk träningsvärk i ryggen och framsida lår. Men jag har överlevt hittills! Moa bjöd på kina buffé, beskrev säkert 20 gånger hur gott vi tyckte att det var (tack igen). Efter buffén drog sig två tjejer med matkoma iväg till GränbyC för att se vad affärerna hade att bjuda på. Fick med mig en tröja från MQ, ett riktigt kap.
Nu har två alldeles för Hallsta-dryga tjejer pluggat färdigt. Vi tycker vi är förberedda inför provet men vi alla vet vilken brainfreeze man får när man väl sitter där...

Som slut på detta vill jag tacka för en härlig eftermiddag med kvinnan som sitter några meter till vänster om mig. Tack Moa, vilken härlig dag.

Sportlovet

Fick nyss ett brev hem till mig! Brukar aldrig få brev/post...Det var bekräftelse att jag har kommit med i den vinterkurs som väntar mig på sportlovet. Upp till Åre trakterna bär det av den 19 februari. Blir inte en hel vecka men jag tror jag kommer vara rätt slut efter den där kursen ändå. Ska bli ytterst skönt att komma bort från denna stad ett tag. Träffa nya, forhoppningsvis, trevliga människor. Jag har höga förväntningar!
Bilder från forsvarsutbildarna.se, platsen där kursgården ligger (Ånn). Bildkvallen är inte på topp men men....




Bröd ♥

Nyss mellanmål hos Linnea. Börjar tro att hennes hus är ett bageri med tanke på hur mycket bröd dom har hemma...men bröd är gott, liksom allt annat man kan äta.
Bra tränat idag alla som var med idag på the gym, riktigt bra pass! Känner att jag fått in tränings rutinerna igen och känner mig allmänt glad. Va på skratthumör idag, minst 4 av 7 dagar på veckan är jag väl det i och för sig men det skadar inte!
Nu återstår plugg. Svenska prov på torsdag och fattar egentligen inte varför vi ska ha prov eftersom det knappt är något vi ska ha prov i. "Allt vi gått igenom på lektionerna om antiken" jahaaaa...Jaja, det löser sig säkert. Måste även sätta igång med navigationen...nu köttar vi!

Naknak

Bara två lektioner idag, natutkunskap och svenska. Väldigt skönt. Sen har man träning efter lunch men det tycker jag inte räknas som en lektion. Efter träningen blir det stan med Moa och Linnea. Ska kolla lite affärer tills det bär vidare.
Vi tjejer kan alltid ha roligt fast det är väldigt tråkigt. Kanske inte lät så logiskt men det är så sant.

Kalendern snart full

Har fyllt denna vecka snart. Imorgon är jag upptagen av privata själ, på onsdag väntas shopping och sleep over med Moa. Torsdag är första gången på hemorten för iår, fick reda på att vi ska ha prov då, KUL...Och slutligen kommer fredag då familjen ska till min moster på middag. I helgen finns inga planer men det ska nog lösa sig. Vad är en helg utan att ha något att göra menar jag...
Mobilbild från lunchen hos mormor. Vi ser inte så värst glada ut men jag gillar dig ändå!

Ung, vild och fri

De första 30 sekunderna på musikvideon kan ju försvinna långt bort...Men annars tycker jag musikvideon var minst lika bra som låten!

Hett tips


Testar mig fram

Ska ha mittbena imorgon...det va säkert 5 år sedan jag hade det sist. Vill inte påminnas om den tiden, men nu ska jag testa, bara för att. Har ändå bara två lektioner imorgon så det är inget jag behöver lida med så länge om jag inte trivs i det. Jag tycker man ska pröva nya saker men det är inte i alla situationer man ska det i och för sig, jaja hejdå.


Känslan efter träning

Eftersom pappa hade fipplat med träningscykeln fanns det bara ett annat alternativ till träning - ut och sringa. Så jag sprang ett varv här i gamlis, var lika plågsamt som det brukar ara när man springer men det känns så skönt när man väl har klarat sig igenom det. Kondition och slängde även in lite styrka i passet. 15 minuters styrka så det var inte styrkan som var i fokus.
Nu sitter jag nyduschad och med en fruktskål framför mig. Snokade runt i köket och hittade grapefrukt, inte ofta vi har dt hemma så blandade ihop det med lite melon och kiwi. Voilà!


Check

Vaknade vid 9. Skönt att inte sova bort halva dagen. Har ägnat dagen åt plugg. Klar med svenska läxa, läst igenom inför povet och läst över 40 sidor i engelska boken. Känns riktigt bra men finns en hel del kvar att göra. Tänkte försöka ge mig på träningsdagboken som ska in v.9 och också kolla igenom Navigations sidorna till provet som kommer nu i vår. Naigation och sjömanskap heter boken som är grunden till provet som jag ska ha via hemortsutbildningen. Hoppas på ett godkänt så jag kommer med till Märsgarn i sommar med.
Tillbaka till pluggandet...

Humor


Besatt

Det blev film, vet dock inte vad den heter men det spelar ingen roll för den var hur dålig som helst. Någon b komedi...Tror jag faktiskt ska stänga ner datorn snart, ledigt imorgon men skulle vara skönt att kunna somna imorgon kväll. Brukar ha svårt för det när jag har sovit bort halva dagen. En check lista på morgondagens aktiviteter kommer upp imorgon, ska få lite gjort i alla fall.
Jag är en aning besatt av kloka meningar/bilder/tankeställare...helt enkelt: weheartit.

Vetekudden i mitt hjärta.

Klockan 10.15 ringde Jonas för att säga att han också skulle följa med till mormor. Vi åkte dit vid 12 och sen pratade hon på som vanligt till klockan blev halv 15 (?). Jonas begav sig för hemfärd för två timmar sedan. Min mage fick flipp och började göra ont men vetekudden bevisade att det va den som bestämde så allt blev bra igen.
Funderar mer än starkt på att sätta igång en film. Med tanke på att jag är ledig imorgon skulle inte det vara helt fel tänkte jag...För imorgon väntar träning, plugg och massa chill. Jag tror det blir en bra kombination!

Kong, king Kong

Ännu en film checkad. Blev lugn familjekväll ikväll. Ska nämligen till mors mor imorgon för lunch. Man brukar gå dit hungrig och gå därifrån mer än mätt. Herregud vad hon proppar i en massa mat. Den klassiska kommentaren från mormor är Ska du inte ha lite mer, här Emma. Eller något i den stilen, det tar aldrig slut!!! Jag gillar min mormor. Det är det många som gör.
Dagen har varit väldigt slö, städat lite och sen fick jag ett ryck som ni kanske märkte. Ja, jag syftar på alla bilder jag la upp, det är kul med foton när man har orken till det.
Bilder från Bokarby: Linneas landställe. Gillar det starkt.


Produkter

För ett bra tag sen lovade jag att visa vilka produkter jag använder. De fösta bilderna är Cliniques 3-step skin care som jag använder morgon och kväll. Riktigt bra produkter som jag varmt rekomenderar. De två första bilderna är samma produkt, en tvål som man gör rent hela ansiktet med förutom ögonen. Andra bilden är en starkare olja. Sista bilden är två krämer, den till vänster är handkräm och hör inte till 3-step serien. Tuben till höger är kräm för ansiktet, om man är torr på något ställe. Jag började med 3-step nydligen och jag kommer fortsätta med det för jag gillar det verkligen!




Sen använder jag ju smink också. Dokumenterar det också. Jag börjar med att täcka ojämntfärgade områden med en slags coverstick. Efter det blandar jag olika foundations för att få en bra färg, jag tycker det är jättesvårt att hitta rätt färg i butikerna. Jag använder sedan en rouge från H&M, inte världens bästa men den har hållt riktigt länge! Eyeliner och mascara och sen är det klart. Använder lite olika eyeliners och mascaras beroende på vilket humör jag är på...









Den här sista mascaran ska jag köpa i fortsättningen för den var jag nöjd med. Gillar verkligen Cliniques produkter.

Investeringen

Jeans, chinos, piké och blus. Även en bättre bild på väskan.











Halv 14

Slutade ännu tidigare än vad jag sa. Yttligare en halvtimme drogs från dagens schema då vi flirta lite extra med lärarna. Slutade halv två istället för tre. Det resulterade att jag, Moa och Putte tog 7an som vanligt och hoppade av i stan. Köpte ett ny tröja, sommarkänla på den men det va tydligen en riktig Emma tröja. Visar den i samband med de andra gosakerna från GränbyC sen.
Här är mössan/hatten/kepsen/baskern....vet inte vad jag ska kalla det, som Putte köpte. Okej nej det gjorde han inte men visst var han stilig i den!?

Tiger Sushi och matkoma

Kollade nyss på filmen Warrior. Den var faktiskt bra! Har fått bra kritik från de flesta hållen och det var ett bra avslut på filmen enligt mig. Linnea halvsov för det mesta då vi båda hade matkoma efter en mättsam och rolig middag på gamlis egna lilla sushi restaurang.
Planerna var att åka till gränby och åtminståne hämta mina saknade vantar men planerna sprack. Vi ställde oss och bakade kladdkaka istället, med betoning på kladd.
Nu sitter vi i mitt rum med en dator var. Så typiskt oss.


Tungor

Ovanligt bra humör idag. Blir inte sämre när vi får sluta lektionen tidigare och slutar en timme tidigare eftersom sista lektionen är inställd. Fredag och allt är på topp. Kan knappast bli bättre.

It's how we roll it

Några av de personer jag träffar 5 dagar i veckan. S11D...behöver inte säga mycket mer än vilka goa människor.


-


För er som inte visste


GränbyC

Åkte med mamma för att kolla lite affärer på Gränby centrum. Körde dit och blev rätt skrämd när det kommer en bil mitt framför mig i rondellen...svårt att förklara men aja. Fick med mig lite hem, mycket nöjd. Ny väska för att ha i skolan och lite annat smått och gott. Kanske visar sen...om jag orkar lägga upp bilder. Riktigt nöjd i alla fall.
Nu ska jag över till Linnea. Hon ville att jag skulle sova hos henne idag så...jag ska sova hos henne. Vi bor ett hus emellan varandra kanske kan vara bra att tillägga!
Axelbandsväska. Invigs imorgon.

Provdagen

Är inte på det bästa humöret efter provet men blev genast bättre då jag ser nutella burken i kylen. Då blir allt bra igen. Det gick väl ungefär som väntat, hade kunnat gå bättre men gjort är gjort. Ingen idé att grubla över det som man inte kan ändra på.
Har inte så mycket plugg nu faktiskt, lärarna hade klämt in det mesta nu i veckan så i helgen blir det lugnt och skönt. Något prov nästa vecka men tror jag väljer att fokuserar på det då.
Magen börjar snart prata med mig så ska kolla om jag hittar något ätbart!
Berlocken på armbandet fick jag av Linnea i julklapp. Tror den hjälpte lite nu när det var prov....eller inte. Vem vet.


Bra jobbat

Ännu ett till inlägg om hur duktig Linnea är. Den här gången blev det flingor över matbordet. Det var bara att plocka fram dammsugaren. Var på galet skratthumör idag och det ledde till ett och annat leende på läpparna.
Har fyllt ut tankekartan lite till. Får hoppas på det bästa imorgon, får ge mig en spark där bak. Har hört att det ger tur.
Den hemska bilden beror på att det var mobilbild. Ännu ett roligt minne med kvinnan.

Duktigt...

Linnea kom över nyss...igen. Hennes dator hade fått en flygtur från hennes händer ner till golvet igår. Hon lyckades sätta igång den nyss och nu är det mission rädda Linneas bilder och annat kul. Pappa är väl utav en datornörd så han försöker fixa det där nu. Tror det kommer funka galant!
Jag ska öppna min pärm för att leta upp tankekartan jag sitter och klurar på. Tror att provet är överskattat egentligen. Det är ju bara att skirva lite och så får man se hur det går. Bara man gör sitt bästa så kan man själv vara nöjd med det.
Slänger upp bilder på ett utav de många favoritställen som jag och Linnea har. Och ja som ni ser så är det ett utav de som vi kan ta det lugnt på.




Fett till middag

Riktigt tjock middag blev det. Jag och Linneas standard, eller att vi inte kan laga något annat än att steka vårrullar och värma kycklingspett i mikron. Gott är det i alla fall.
Skippar det tråkiga skolsnacket idag...Efter skolan tog vi bussen till stan, kvar blev Moa och jag för att möta Linnea. Vi gick till UMO för att fixa lite grejer och sen visade vi runt Moa i Uppsala på bästa sätt!
Förresten har jag lika sjuk träningsvärk idag som jag hade igår. Om inte värre! Riktigt nice.
Mmmm fett!


Life is too short to be anything but happy.

Och med det sagt så bjussar jag på en happy bild.

32 dagar-om man tänker så

Det var en månad sedan jag och Jonas blev tillsammans idag. Dundermånad kan man lugnt säga att det har varit.
Hittar inga bra bilder med tanke på att inte vi har några bra bilder på oss tillsammans, får skaffa några sånna. Kan vara kulT att ha. Jag bjuder istället på en stekig bild på grabben. Solbrillorna, LovePink linnet och bara allmänt stek.

Träningsvärk

Ja...jag känner mig en aning handikappad idag. Det blev inte roligare när min profiltränare kör hårt med oss. Men det är bra, att komma igång nu igen efter lovet. Ska bli skönt!
Som ni vet hade jag inte mycket lektioner idag men var helt död efter träningen. Drog en fika med Jonas sen åkte vi hem till han. Det blev lite pluggande före jag skulle iväg. Kort visit men alltid lika kul att va med han.
Ska gå igenom glosorna en sista gång så att jag är säker på att dom sitter till imorgon. Samhällskunskapen ska jag och pappa sitta och diskutera efter skolan imorgon, behöver lite utfyllnad på mitt tankekarta papper. Har en känsla av att det här blir bra!
Chillbild.


Tummen upp för sovmorgon

Ser helt ok ut i mina ögon. En lektion och sen vidare till gymmet. Blir tung väska imorgon...runt 8 kg. Men det är så värt att träna på skoltid. Det positiva är att man inte behöver träna lika mycket utanför skoltiden men då ska det ju sättas betyg på det hela också. Det leder till ännu en inlämningsuppgift...Träningsdagbok ska skivas, får se när jag tar itu med den.


Funkar när man är på humör


Hitta Nemo.


Hej

Pratade nyss med pojken och efter ett par oplanerade brytningar så blev det inge mer prat i telefonen...Sen kom Linnea så ska vara social med henne nu. När hon kom in genom dörren så kände jag inte igen henne....brun? JA. Nej nu blir det att ta igen allt snack som inte blivit av medan kvinnan var i Thai.

Bra köttat

Har precis anlänt till skolan efter ett bra gympass med självaste Moa. Blev mycket fokus på benövningar idag så om jag inte har träningsverk imorgon blir jag besviken. Jag gillar att ha träningsverk fr då vet man att man har tränat bra men jag hatar den samtidigt eftersom man känner sig handikappad.


Linnea har återvänt

Hon befinner sig i Sverige och jag känner mig genast hel igen. Skulle inte klarat en dag till tror jag...okej vi ska kanske inte överdriva men jag är i alla fall glad att kvinnan är hemma. Det kommer dock inte vara lika kul att visa sig offentligt med henne. Jag har en stark känsla att hon kommer vara svart. Om ni ser två tjejer som ser halvgalna ut, antagligen befinner sig på något helkonstigt ställe (taket på st.per gallerian elelr något i den stilen) och den ena av tjejerna är svart medan den andra är vit. Ja. Då är det vi. Linnea och Emma.





Just nu i högtalarna


Resulatet

Tillslut gick det att skriva ut bilderna. Några få bilder hade fått sin tid i garderoben och dem slängdes i soptunnan...men de flesta är faktiskt kvar. Jag är inte helnöjd med resultatet för jag vill ha fler bilder. Men det ska nog kunna ordnas innan 2012 är slut.
Jag blev klar med matten och började med sammen. Tänkte fixa någon slags tankekarta innan provet. Eftersom vi redan vet provfrågan så är det bara att försöka memorera massa klokheter och sedan diskutera osv när man väl sitter där.
Tog även en sväng förbi mormor. Min mosters man hade fixat massa bilder från momors 90års fest, det va kul att se! Det blev fika (som vanligt) hemma hos mormor och för att tillägga så var det jag som körde dit!
Garderobs resultatet och bilder från mormors 90 års fest (sista bilden vet jag inte vad vi håller på med så fråga inte...)




-


Fixar och donar

Jag har massa bilder i min garderob som jag nu ska uppdatera. Nya bilder efter att ha varit med om nya roligheter. Jag ska ta itu med läxor och annat sånt kul idag också hade jag tänkt. Matten behöver jag kolla igenom och sen blir det samhällskunskaps pluggade på hög nivå. Prov i sam på torsdag och jag håller redan på att flippa ur. Men vad händer om man inte stormlyckas med det då...Får göra mitt bästa så löser det sig i slutändan ändå.
Några bilder som förgyller min garderob då:



Favorit i repris

Hade inte lust att blogga tidigare idag...sorry.
Hämtade upp Jonas efter 2 tiden och gissar på att han är hemma nu. Han var flummig gånger 100 så jag fick en väldigt rolig lördag! Dansade runt i mitt rum i säkert 2 timmar så han lär ju sova gott inatt. Det ska jag också försöka med typ...nu.
Love Pink tröjan sitter finfint!

Dags att rensa tankarna


Klantigheten vände

Det var nog bara skoldagen som kollapsade helt och hållet. När jag skulle ta bussen hem så var jag sekunder från att missa bussen, känslan när jag hann med den var wunderbar. Att sitta på bussen istället för att stå ute, utan halsduk eller vantar var riktigt skönt.
Ska nog ta på mig myskläder, kanske Jonas hoodie och ett par mjukisbyxor...låter inte helt fel! Och till sjuklingen: Krya på dig Jonas ♥

13de...på en fredag

Allting har en bra förklaring. Mitt beteende idag är dagens datums fel. Jag har haft fel i allt, allt! Satsar på att vara tyst resten av dagen så att jag slipper göra bort mig mer.
Vaknade jätte pigg och trodde det skulle bli en toppendag. Jag hade fel, det kanske blir bättre! Jag hoppas verkligen på det för jag orkar inte med mig själv för tillfllet.
Nu tänker jag ha en toppendag, det som återstår av den. Punkt slut.

Du och jag under täcket baby


wish upon a star

Bror min har bakat och jag blev bjuden. Känner mig speciell. Men fick bara ta en...snålt. Apelsinerna blev pricken över i:et.
Har kommit halvvägs vid pluggfronten. Historian kan jag checka men matten återstår. Och precis när jag skriver det så får man ett sms av Moa. På väg mot bussen...får se hur mycket matte det blir idag. Hoppas på allt så att jag kan ta det lugnt i helgen. Ska försöka träffa Jonas något i helgen och sen kommer ju min andra hjärnhalva hem efter 15 dagar i Thaithai. Om hon kommer tillbaka...hon verkade trivas rätt bra.


Whats killing you make you stronger

Vad jag tyckt idag-har ingen annan tyckt. Så känns det fast jag vet att det inte är sant fullt ut.
Fick släpa hem en extra väska idag och naturgodis lagret är laddat. Moa kommer hit efter senare ikväll. Tänkte hinna plugga en del före det. Jag vet inte hur många uppgifter vi fick idag...kalendern var i stort sätt tom innan lovet och nu händer det något varje vecka, i läxväg.
Nu ska jag göra klart dom sista historia uppgifterna och kanske ta mig en titt på matten, det beror på hur mycket klockan rinner iväg. Den gör ju lätt det när facebook fliken är igång.


Evening smile

Efter 1.5 mil så kände jag mig mer än klar på cykeln och bastun var varm vilket ledde till en ovanligt varm dusch. Skönt? JA.
Jag vet att det inte är bara jag som tänker på det...vad är grejen med att alla åker till Thailand. Avundsjukan är högst uppe. Skulle inte vara helt fel att häsla på solen en stund, för omväxlings skull.
Nyduschad tjej på bilden så därför är håret som det är!

Pappersarbete

Efter en fika med Moa, Sara och Calle så bar det av hemmåt. Hoppade i min bäbisdräkt och sen sminkade jag av mig. Hur skönt som helst efter en trött dag i skolan. Hade högar med skolpapper överallt så tog fram håltagargrejsimojsen för att sätta in alla papper i en pärm. Nu är allt insatt i den så kallade skolpärmen. Jag är lite ordningsfixerad och därför känns det extra skönt när allt är på plats.
Nu blir det träningscykeln i en halvtimme. Förövrigt är det sovmorgon imorgon vilket uppskattas!
Det enda jag kan säga till denna bild är...vilket dunderpar!

Sirre in thaaaa houuuuuse!

Waazzuup biitches aka Emmas läsare.. Hehe, Sirvan här som sagt, jag hoppas att ni mår bra.
Jag hoppas att Emma har många läsare så att ni kan se att jag gästbloggar liXxxXom hihihi.
Nej men nu ska jag röra på mig, tjingtjing shabalululu

Sätt dig på den här och rotera.

Börjar dagen med en inställd lektion. Back on track, vi sitter i biblioteket och allt ät som...vanligt. Jag känner mig väldigt duktig som inte snoozade idag. Nytt år nya utmaningar...jag känner redan nu att jag säger det för mycket, ska sluta innan det går över styr.

Ja men det ser ju väldans kul ut


6-3

Jag och Malin tog en sväng förbi Relita, kollade på u20 som spelade mot Västerås. Sirius vann, bra match!

Jag vet...

Det har varit usel uppdatering men jag har något att skylla på!! Internetet har inte velat sammarbeta med mig här hemma och mobilblogga är inte ett alternativ.
Jag har i alla fall varit med Jessica och Jonas dom två senaste dagarna. Det blev sleepover med Jessica i söndags, det blev film och sen satt vi med mobilerna framför våra ögon hela kvällen. Det låter inte så värst socialt men vi hade det kul! Ställde klockan på 10.00 dagen efter och sen var det bara att ta bussen till stan för att sen ta 11an till Jonas.
Och på den vägen är det...Jonas va också en anledning till den dåliga uppdateringen, för ja, jag väljer faktiskt att vara med han dom sista lovdagarna framför att blogga.
Röd som en kräfta men det ba blev så...

Krämer och smink och så

Intresset finns att läsa om vilka krämer och sminkprodukter jag använder. Det får vänta tills jag fotar allt för tror det kan vara en aning roligare att se och inte bara läsa vad jag använder. På återseende med den punkten.

2-1

Hammarby ville inte släppa in ett till mål till Sirius, förlust men väldigt jämn match. Var kul att se hur Jonas spelade! Sitter och väntar på att Jessica ska logga in på facebook, kvinnans mobil funkar ju inte. Blir sleepover men henne, hoppas jag inte är för trött för att vara social för att det blev sent igår. Var längesen jag träffade bruden så vi får se vad vi hittar på. Nu ska jag äta lunch, min mage säger att den är hungrig.

Bad is the new good

Igår blev det inte mycket dator för min del. När jag kom hem från brunchen var det bara att sätta igång att göra sig iordning för middagsgäster. Erica och Frida kom förbi vid 18 och då hämtade också upp Jonas som hade spelat match. Det var längesen vi träffade familjen Aldenbäck och trots att vi inte hittade så mycket att göra var det väldigt trevligt. Alla var väldigt trötta och när de hade gått hem var det bara att gå och lägga sig.
Om någon timme bär det av till Relita hallen, matchdags och jag ska se hur det går för Sirius.

Ready for brunch

Snart har jag väldigt brottom till Emma, okej hon bor typ 5 hus härifrån men har inte gott om tid precis. Där blir det brunch med tjejerna, hoppas på att det blir lika kul som vi hade för ungefär en år sedan. Hinner inte säga mer nu...
Jag vet...min säng är jätte bäddad och fin.

I'm stuck

När man inte har något vettigt för sig tycker jag det är perfekt att sitta klistrad framför weheartit. Jag har en känsla av att hjärnan strejkar snart med tanke på hur många vettiga meningar jag har läst där nu. Fick även en gnutta insperation när det gäller bilder så jag var bara tvungen att redigera lite.
Inspertion, redigering och musik på (nästan) högsta. Livet är för härligt.





Bilderna är från NewYork resan i påskas.

Jag är på skratt humör...


True story



Paranormal

Jonas anlände efter 11 någongång och åkte hem nyss. Vi kollade på Paranormal Activity vilket inte va den roligaste film jag har sett...eftersom jag kollade bort stora delar av filmen så gick den att se i alla fall. Jag är hopplös när det gäller skräckfilmer, hatar sånt. Okej det kan väl vara mysigt och så i vissa fall men inget jag skulle föredra att se på själv.
Ska nog vara lite extra snäll och gå ner och hjälpa madre med maten. Sen blir det promenad till Willys. Bruch står på schemat för morgondagens aktiviteter.


Du hinner blinka, sen är det slut


Springa runt huset..?

Sitter och gör iiiiiiiingenting i min säng. Jo det gör jag....jag kollar hur det går på Jonas match , kollar på 90210, laddar ner musik och sist men inte minst....jag pratar med Sara på Facebook. Det är i alla fall hon som är den roligaste att prata med just nu.
Hon säger att jag ska ta några varv runt huset för att hon tycker jag är en aning hyper. Det tycker inte jag...palla gå ut nu.
Fett grym tjej ändå.

Secrets and Lies

Langar upp en bild på spring-outfiten. Underställ med löparbyxor, hoodie, mössa, vantar och halsduk. Det va kallt ändå. Nästa gång blir det att ta på sig yttligare ett lager, det va ju minusgrader tydligen...Det är lätt att va efterklok.
Det va längesen jag va ute och sprang den klassiska gamlisrundan, runt högarna, och det märktes. Det va jobbigt mot slutet men jag tror det kan ha att göra med kylan. Jag tycker det är jobbigt att få in rätt andning när det är så kallt ute som det va nu. Jag får köra på en till runda när solen är framme och värmer någon annan gång.
Och ja jag drog ner mössan för att mitt ansikte är inte på topp just nu...

Fruktigt

Ställde klockan på 9.00 men va inte lätt att gå upp då så jag vaknade halv ett istället. Känns så typiskt mig på något sätt. Hade tänkt träna lite nu i alla fall, drar nog en runda genom Gamlis och sen blir det styrketräning av lättare slag om jag känner mig rätt.
Jag ska försöka satsa på hälsan har jag bestämt, och nej, jag tänker inte sluta äta Ben & Jerry's osv men t.ex. att det blev frukt till frulle är en bra början!
Kvinnan här är saknad, det är inte bra att vara utan sin andra hjärnhalva för länge...

Nu är julen slut på riktigt

Pepparkaksbak och nu har jag även sett på Tomten är far till alla barnen. Hade inte sett den tidigare så fick bli nu. Nu är julen slut på riktigt och jag vill att det ska bli sommar nu. Tänk sommarvärmen en sen kväll...det jag kan komma på som är negativt med sommaren just nu är alla dessa mygg. Myggen ger sig aldrig. I sommras tycker jag att jag klarade mig rätt bra faktiskt, skönt.
Nu hade jag tänkt kolla på ett avsnitt av 90210, tycker den serien verkar bra, ni får instämma eller så kan ni ju strunta i det. Värt en chans att kolla på den enligt mig i alla fall.
Måste tillägga att jag saknar New York, mitt tips till er är att åka dit. Ni kommer inte ångra er.


Pepparkakor

Hittade en bit pepparkaksdeg i kylen. Bättre sent än aldrig!
Måste bara dela med mig av Johans kommentar till mina små gummor..."ååå nej, nu kommer alla killar komma och äta pepparkakor här. Och spara nonstopen till sist" Något i den stilen uttryckte sig min käre bror när han fick se dessa.




Sista bilden är inte mina konstverk....Malin orkade helt enkelt inte anstränga sig lika mycket som jag och Johan.

Vi.

Jag och Jonas chillaxar. Finns inte mycket att göra när vädret är som det är....Dagmar är i alla fall gone, tur det.

Grattis Moa Örtengren

Stort grattis till Moa som fyller 17 år idag! Många grattiskramar till dig, jag hoppas din dag blir bäst!

Prove you exist

Vädret förstörde dagens planer...hatar regn! Nu blir det serie-time tills jag vet vad som händer.

Point


Årummet

Det blev en mysig pratstund och en god middag på Årummet. Tacopaj...mmmm!
Kröp ner i min onepiece när jag kom hem och har starka funderingar på att sätta på en serie. Fick många att välja på nu när Towe länkade tvseriesida till mig, jag är lite sent med såntdär. Jag syftar på att veta att det finns bra sidor på internetet.

Och vidare till staden

Har precis kommit hem från Towe och vår matlagning gick som smort. Det blev lika gott som vanligt, Towe och Emma kan vettni. Ska ta bussen till stan för att möta upp Isabel när som helst och får se vart kvällen leder. Kommer bli kul att träffa Isabel, det är det alltid.
Dagens lunch: Farlig korv med potatismoooos.

Smider planer - igen

Imorgon kommer bli en dunderdag! Jag ska först äta lunch med Towe. Vi ska självklart laga mat själva, som alltid, men imorgon blir det hos henne. Får se om köket står kvar efter att jag åkt vidare, det får vi se. Hon ska i alla fall iväg senare och då ska jag passa på att träffa en mycket mycket saknad tjej. Tjejen heter Isabel och vi har inga planer vad vi ska göra...än. Det visar sig! Jag säger så alltför mycket men det ba är så.

Jag och Isabel i sommras, goda tider

with fudge brownies

Jag tror det blev två timmar med matte. Pappa satt bredvid och var till bra stöd medan jag kämpade mig igenom över 20 uppgifter matte på självaste jullovet. Det behövdes innan skolan starar igång. Känns så skönt när man är klar med något som ligger och väntar på en. En checkning på listan för saker att göra nu på lovet.
Unnar mig Ben & Jerry's.

Ja jag gillar att äta på kartonger...

Träningscykeln

30 minuter på träningscykeln gjorde susen. Nu är det bara att hoppa in i duschen och sen tror jag att det blir film. Får se hur dagen flyter på, det som är kvar av den...
Slänger upp en bild på hur jag såg ut på nyår.

15.20

Har inte sett solljus idag...känns bra. Fast nej, det känns inte så bra. Jag kommer inte kunna sova inatt igen och kommer vara tvungen att ställa klockan imorogn för att få tillbaka dygnsrytmen. Jaja life is hard. Vaknade runt halv fyra och då var det bara att bege sig ner för att äta frukost.

Hej Sara

Sov gott Sara och Calle

Sega dagen till ära

Hela världen sover idag...alla sitter hemma och gör ingenting. Bevis på att ingen orkar anstränga sig:

Pappa smsar för att säga åt mig att stänga dörren när jag spelar för hög musik. För jobbigt att gå upp.

Fler läsare på bloggen. Alla sitter inne vid internet för att det finns brist på saker att göra. Förstårligt.

Massa filmer som går på TV, ovanligt många.

Vad mer...
Jag har i alla fall haft en mysig kväll med Hanna. Riktigt soft blev det för vår del också.

Bruuulund

Hanna och jag chillaxar galet. Mätta efter tacos, alltid lika gott! Efter Moa hade åkt hem idag så var jag tvungen att städa mitt rum, motvilligt men det gick. Hanna kom hit runt fem och vi har inte gjort något annat än snackat, väldigt mysigt! Det behövs efter att inte ha träffat varandra på för länge...

Hälsa kungen Puss mamma

Blev en stund häng vid slottet där halva Uppsala och lite till var. Drog dit med pojkarna och träffade massa glada människor där. Efter slottet blev det någon fest, vi åkte dock hem ganska fort. Skönt var det eftersom vi hade myspys när vi kom hem. Massa tjockisgrejer och kolla igenom alla galna bilder.
Jag avslutar att säga GOTT NYTT ÅR folket. Lite extra tankar till min fina vän som är i Thailand, hennes tröja som är på, måste ju passa på att plocka kläder i hennes garderob när hon ändå inte är hemma...





Vi ba kör

Mitt nyår började med en väldigt god middag på gamlis egna lilla Maestro. Man får faktiskt unna sig lite extra gott när det är nyår.




RSS 2.0