Stolt

Jag är riktigt stolt över mig själv eftersom det har varit så otroligt stressat dom senaste dagarna. Dels på grund av provet men även av andra orsaker. Nu har en stor del av den klump som sitter i magen släppt. För att jag klarade navigationsprovet(!!!)

Nu ska jag somna som en ängel. Rätt säker på att de kommer likna något i den stilen i alla fall!

PMS - palla må skit

Det är den inställningen som man önskar att alla kunde ha! Även fast jag sov i ungefär 9 timmar inatt så känner jag mig trött...har varit så stora delar av dagen men jag tror det har att göra med den stress som jag går och bär på nu. Det handlar om att prioritera rätt och jag är inte jättebra på det men jag försöker i alla fall och det är huvudsaken, det ska ni alla tänka på! Låt inte latmasken äta upp er, det är det värsta som kan hända.

En trött Emma går alltså och lägger sig inom kort. Godnattsagan blir några sidor i "Naturkunskap 1b" min favoritbok!

Celsius

Jag gillar verkligen Celsiusskolan, det är en grym skola och saken blir inte sämre när mitt schema för denna vecka ser ut såhär. Vissa kryss är där hela tiden men annars är det inställda lektioner och lektioner jag inte har för att jag är bäst.
Har inget att klaga på på denna front.

Stay calm and drink Coca Cola


En timme och en kvart

Kom hem för att äta en god lunch med tanke på vad som serverades i skolan...Åkte tillbaka för att ha träningslära i två timmar men när jag kom dit så behövde jag bara vara där i en halvtimme. Så skön dag har jag haft det hittills. Fick en uppgift om utvärdering som jag faktiskt gjorde klar nu, skönt att ha det gjort eftersom den tog cirka 20 min att göra...Nu blir det plugg och ikväll blir det planering med Linnea inför lovet!! Hoppas på att vi kommer iväg men det är hopplöst att hoppas för mycket. Tjingeling.

Såhär såg mitt hår igår efter en dag med nyduschat hår i en "lilla my" knut. Brukar ofta bli så när knuten på huvudet är i farten...Lockar, skruvar, krullar osv...

Gaaaah

Även ett sms till Linnea löd ungefär: Gaaaah, mycket att göra, för lite tid. Kom ju på att vi har planer för påsklovet. Funderar nämligen starkt på att dra en vända till stugan i Kläppen men dock kanske bara för några dagar. Skulle ju vara mysmys(!).

För övrigt är jag nöjd med dagens pluggande och tanken att klara provet har slagit mig, ska inte säga för mycket men det är en rätt härlig tanke.
Har varit ute på en 45 min promenad med den manliga delen av familjen, vilka är Johan och min far. Mycket filosofiska tankar och annat kul som fick hjärnan att tänka efter lite extra. Skönt att komma ut och dessutom var vi själva, ingen annan syntes på vägarna. Antingen ett tecken på att vi absolut inte skulle vara där och helt enkelt sitta hemma och uggla framför tv:en. Eller så var vi allmänt sociala och hade det mysigt.

Nu kryper jag ner i soffan med en tröja av ett mysigare slag!

Så skönt ju!

Två lektioner idag och så ser schemat ut imorgon också. Har två av fem jobbiga dagar i skolan denna vecka, annars ser det helt okej ut! Kom hem innan schemalagt slutad tid eftersom jag är så bäst. Kändes rätt bra med tanke p att alla andra i klassen faktiskt fortfarande sitter på lektion, ja men nu ska jag inte vara sån...
Eftersom jag satte mig på träningscykeln imorse så tyckte jag att jag var värd något som feedback så jag satte igång att baka! Det var på tok för längesen sist ju. Det blir också kvällens snacks då jag förkänar något tjockt till allt plugg. Galet nervös inför torsdag!

Lördagsmys

Igår vaknade Linnea upp hos mig och idag Jonas. Stackarna som måste sova med mig, knuffas och pratar i sömnen. Hemskt ju.
Middag igår med moster, kusse och kussebarn. Myste även med Jonas och vi har varit tillsammans i tre månader nu. Tre riktigt bra månader!
Nu väntas plugg, svenska, matte, engelska och navigation, kanske slänger in lite historia plugg också. Om jag blir klar med resten vill säga. Ha en bra söndag människor!

Bjussar på nyårsbild, den är jobbigt suddig med that's life. Älskar dig.

Vilken fredag

Började lite smått på stan efter skolan men sen var det bara att dra sig hemåt. Restaurangbesök med världens bästa och avslutade även natten med trevligt sällskap. Kvällen var helt klart blandat med olika känslor men det brukar kunna vara så - varje dag. Jag fick en toppenstart på helgen i alla fall. Tack sällskapet och världen för det! (poetiskt av mig)

Gammal bild på oss, vi är bäst, ingen protest.

Privatekonomin - check

Då var den inlämnad och klar! Budget'en alltså. Nu finns det faktiskt inte mycket kvar att göra i pluggväg. Det kommer vissa veckor som man har för mycket i och vissa veckor är ju coollugna.

Ser fram emot helgen grymt mycket! Det här ser ljust ut.

Förbjudna

Joggingrunda 07.36 idag och det gick bra! Kunde kanske ha ätit lite mer före för att orka lite mer men jag kämpade på och jag är nöjd med det. En lugn morgon eftersom jag hade sovmorgon till 9.55, det kan gärna få hända oftare.

Engelska och sen svenska. Svenskan smet vi iväg på för att jobba själva men det slutade med att tre hungriga tjejer tog lunch tidagre än vad vi borde ha gjort. Nu sitter vi och är ovanligt sociala i tha bibblo. Brukar sitta tysta bakom datorskärmarna men nu så blev det ändring på det. Kul ju!

Rumpa

Nu kom Linnea äntligen och det vankas kvällsmacka. Hon kommer in i mitt rum och jag ligger på mage på golvet. Vad säger hon? Jo: Jag har lust att stå på din rumpa.
Varför inte liksom, vi lever i ett fritt samhälle! Utnyttja det för guds skull.

Fy vad söta dom är!


En vecka kvar, imorgon

Förlåt om jag tjatar med det här navigationsprovet gör mig galen. Tänk om jag inte klarar det. Det bästa vore ju motsatsen - om jag klarar det. Skulle vara en sån sjukt lättnad. Stå där med ett förarbevis i handen. Torsdag om en vecka. Då händer det. Torsdagen med stort T.

Jag är så glad

Jag är på sjukt bra humör..kanske inte är riktigt frisk, vem vet. Nej det beror nog annat! Jag slutade aningen före 15 och då åkte jag hem till Jonas. Tror det kan vara han som är orsaken till att jag är så glad...blir nämligen väldigt glad när jag är med han. Han gör mig lycklig! Jag menar det verkligen.
Blev i alla fall en kort visit hos honom för att sedan åka till jobbet. Det är därifrån jag kommer nu och har precis fått i mig lite mat. När jag ätit klart så bestämmer jag och Linnea att vi ska ta vår dagliga kvällsmacka tillsammans. Det var hon som gjorde så att jag började med det och nu kan jag inte sluta. Hemskt gott.

Här är min otroligt fina outfit som jag använde på jobbet. Ska nog ta och byta om...För ni som inte har förstått vad jag jobbar med så är jag hjälpledare för gymnastikgrupper. Små sådana.

Får ju ångest...

Hittade bilder från det förflutna...Jag vill ha långt hår igen (!). Och ljusare än vad jag har nu. Har tröttnat på hur mörkt mitt hår är. Ska kanske exprimentera lite så att jag får bort all färg som är i och sätta dit en annan. Bara för att testa. Jag är på test-humör. Får se när det blir för att jag tror jag kör på den plan jag har nu! #busigt

Och nej, så mycket bjuder jag inte på mig själv.


Motvind igen

Fick för mig att jag skulle ta en springtur. Dock en kort en! 15-20 min här i gamlis, fick ju motvnd när jag cyklade hem och jag som trodde att det hade lugnat ner sig nu, ja, det var ju fel. Jag fick motvind halva springturen men lättnaden att få medvind med värmande sol påväg hemåt var ju härlig.
Fick låna lurar av Linnea eftersom mina inears har gått sönder...Det är nog tredje paret på ett halvår som har gått sönder. Kanske dags att införskaffa sig ett par hållbara nu. Det skulle jag gjort för längesen...

Det var nödlurarna eftersom mina andra gick sönder dagen innan jag skulle på kursen...

Sluta tidigt är ju helt ok.

Ha två lektioner, tror att man har två timmar håltimme MEN istället så får man sluta fyra timmar tidigare. Jag klagar inte. Ska försöka ta tag i allt plugg. Lite glosor och sådant. Men först är det ju lunch som gäller.
Sen vill jag försöka sitta ute och plugga men det kan vara en aning kallt, det blåser ju som in i ***. När jag cyklade hem så var det ingen höjdare att ha motvind hela vägen. Usch fy blä.
Men att få ett sms då om att vi slutade gjorde ju min dag.

Party Rock

LMFAO kommer till grönan i maj och jag ska dit!! Jag måste dit. Tror att det är fler som tänker samma sak som mig dock och jag har en känsla av att det kommer vara ganska mycket folk då...Men det gillar vi. Kanske ska satsa på att ta ledigt på den fredag det är på, bara för att vara säker på att man kommer in, annars skulle det ju vara olyckligt.
Jaja, kanske ska ta en sak itaget. Nu står det lunch på schemat, kansek drar mig hemåt och äter det idag igen, två timmar håltimme denna dag. Ganska skönt faktiskt.

Stressat moment

Fått både lite matte och navigations plugg gjort. Dock behövs mycket mer navigations plugg, provet är nästa vecka!! Jag är faktiskt väldigt stressad över det men det är bara att kämpa på. Jag blir stressad över att jag inte riktigt vet vad jag ska plugga på, 94 sidor med information. Det är dom sidorna vi ska ha prov på. Det går säkert bra, det är den inställningen jag får gå in med helt enkelt.
Såhär kan en fråga se ut...en av miljontals känns det ju som!

Kärleken till converse

Mina converse är för tillfället i tvätten. Eller nu har de säkert torkat, hoppas det. Något man inte kan få för mycket av måste ju vara converse. Jag gillar det grovt. Det som är ett stort minus är att det är så jobbigt att ta på dom men det positiva gör ju dom bara för bra! Snygga, sköna och ja, bara helt underbara.
Converse i mitt hjärta. Converse All Star.

Bilderna är från weheartit.

Ett hål - i tre timmar

En lektion och efter det var det bara att bege sig hemåt med Moa efter sig. Riktigt skönt att kunna åka hem för att laga god mat (den blev riktigt lyckad!) och kunna få klart för sig vad som man skulle göra klart i samhällsuppgiften.

Skönt att avsluta andra som också var den sista lektionen lite tidigare. Ner till den mer centrala delen av Uppsala för att möta upp min andra hjärnhalva. Linnea som hon heter, fast det lär ni ju veta vid det här laget. Nästan sprang in på Max på grund av Linneas tjat om den där Lyxshaken...Stekte med glass och solglajjorr utanför Rådhuset i vårsolen. Nu blir det yttligare lite mer ätbart är jag rädd...snart anländer Linnea till sitt andra hem. Hit.

Vad håller du på med Linnea?



Helgen har varit på topp

Jag börjar att säga sorry för dålig uppdatering och sen ger jag helgen ett tummen upp (om inte fler...). Riktigt nöjd med helgen som började med middag hos Elin i fredags, myspys.

Lördagen bestod till stor del i Stockholm då jag först shoppade med de två andra brudarna i famlijen. Kanske lägger ut bilder på inköpet någon vacker dag.
Den omtalade överraskningen var att gå på musikalen Dirty Dancing som spelades på China Teatern i huvudstaden. Var en upplevelse och något man rekomenderar, musikaler alltså (live!).
När jag kom hem från Stockholm så hann jag inte vara hemma länge förens Jonas kom hit.

Och sen blev det plötsligt söndag. Grabben åkte hem och då var det bara att sätta igång med pluggandet. Kom en bra bit på samhällsuppgiften som ska in på fredag. Bara en grej kvar på den. Efter en joggingtur så blev dejt med Linnea. Plugg och foto dejt.
Nu sitter vi i min säng och har musik (med bas!) och tända ljus. Kanske slutar med att hon inte går hem. Hon trivs ju så otroligt bra här, i sitt andra hem!

Sitter och äter toblerone och har det bra


Puff på dig också!

Väntan på att röra mig mot jobbet är ju rätt så dryg faktiskt. Finns inget att göra eftersom man inte hinner komma igång med något. Ska åka om ungefär en halvtimme hade jag tänkt och det är verkligen svårt att hitta något vettigt att göra under tiden.
Jaja...byta om kanske kan vara en bra idé i alla fall. Slänga på sig mjukiskläder är ju aldrig fel. Förstår mig inte på folk som frivilligt går med jeans dagar in och dagar ut. Bara för det ska jag testa att ha jeans så mig en hel dag! Får se hur det går eller om jag flippar ur. Vi får se...spännande.

Inställt

Idrotten idag blev inställd. Lika bra de eftersom jag känner mig väldigt seg. Brukar inte känna mig så men det går nog över när jag kommer hem. Ska snart hemåt för att äta lite snabbt. Cykla till jobbet och sen hem och duscha och sova. Faktiskt väldigt skönt att cykla, på mornarna är det kanske en aning kallt (jag är inte bäst på att ta på mig tillräckligt heller kanske) men när man cyklar hem så svämmar ju vårkänslorna nästan över. Nu är det bara sommarkänslorna som saknas. Lite brygghäng men sköna personer eller kanske bara kunna vara utomhus utan att frysa. Den känslan längtar jag efter.
Bilioteket är standard plats när det är rast. That's it.

Je t'aime

Vi fick sluta tidigare så jag kom hem redan efter 14. Väldigt skönt, gick en 50 minuters runda runt högarna, tänkte att bror min kunde följa med men icke sa nicke. Fick gå själv och jag tyckte faktiskt det var skönt, brukar inte gilla att vara själv men fick tid att tänka på massa, rensa tankarna lite. Mammas tjat om att jag ska städa rummet fick även ett stopp då jag tog tag i det efter promenixen.
Nu vet jag inte vad jag ska göra...antagligen kommer det sluta med att jag sätter på 90210 men vi får se! Semlor blir det lite senare också. NICE.

Fammo

Två timmars rast ledde till att jag tog en spontan tur till farmor, eller fammo som man också kan säga! Hon bor väl ungefär 8 minuter från skolan så det blev mer än en timmes visit hos henne. Krävde lite lunch också, det var behövligt. När jag kommer hem så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Har ju inte alls mycket att plugga, någon uppgift som ska in nästa vecka. Kan ju alltid börja på den bara för att det är så skönt att få saker gjort när ingen annan är klar med det. Eller så sitter jag och glor framför någon serie, kanske en prominix runt högarna. Blev en gnutta brainstorming där men får se vad jag hittar på.

Tycker fortfarande det är lite ballt att molnet är lika form som ett hjärta! Sommar...

Matte

Jag har uppgifter som jag borde prioritera framför matten men för att ha gjort någonting i pluggväg så slår jag upp matteboken. Det är i alla fall roligt och ja, jag är en utav dom där som faktiskt gillar matte. Folk brukar kolla snett på mig när jag säger det konstigt nog!?

Tror jag slänger in ett avsnitt av 90210 innan kvällen är slut. Hoppas även hinna med att träna, det handlar om att prioritera rätt och det gör jag verkligen inte nu. Samtidigt handlar det om att få allt gjort också så jag tycker det väger säg ganska jämt.

Brinnande papperskorgar och bandy

Helgen var verkligen hur bra som helst. Lördagen blev inte exakt som vi trodde den skulle bli men med trevligt sällskap och annat mys så tycker jag den blev toppen. Och jag vet att det finns folk som håller med om det! Vi hamnade tillslut i södra och det ledde till att jag slaggade hos Jonas. Spontant är ju kul!

Söndagen bestod av att jag vaknade hos grabben, åkte hem, åkte till Relita och åkte hem till grabben igen. Film och åter hem vid 23. Gjorde ju inget att jag fick sovmorgon till 9 och jag cyklade faktiskt till skolan. Känner mig väldigt duktig.

Västerås

Drog en vända till en mysig stad idag kallad Västerås. Blev inte mycket som ökade till garderoben men någonting fick jag i alla fall med mig hem. Väldigt bra start på denna lördag i alla fall. Om ungefär en timme så är det förhoppningsvis full fart i Linneas kök. Här ska lagas hamburgare! Den saken är säker.
Stressad som man är (som vanligt) så ska jag stänga ner burken, som datorn brukar kallas av min far.

Linnea har en hjälm på huvudet

Ja, det ser i alla fall ut som det efter all färg som kommit utanför...Ingen större förändring med färgen, utväxten i fokus då den var grå. Hoppas på att det blev bra, det får man ju först veta efter man tvättat ur det...Det är det som jag tycker är jobbigt, att det är försent att fixa till det om det blev ojämt eftersom man ser det efter det går att göra något åt det.
Vi färgar alltså hår medan folk ramlar ner från läktare. Känns rätt chill om jag får säga det.

Här har ni bild på Linneas gamla hårfärg. Hon har nog testat det mesta...Nu är det mer åt det svarta hållet! Det är riktigt snyggt på henne.

Avicii konserten spårar

Avicii konserten i globen spårar ju...Läktare rasar och massa! Hoppas ingen av mina friends har gjort sig illa (blir ju lite orolig).
Bjussar på länkar om läktarraset.

http://www.expressen.se/nyheter/laktare-kollapsade-i-globen/

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article14463987.ab


Om jag förstått det rätt så föreställer alltså bilden hålet där folk ramlade ner. Läskigt.



Tårtan

Aa det är så vi kommer minnas den här helgen tror jag. Men jag ska inte säga för mycket. Jag och Linnea var nämligen nyss på citygross för att handla ett och annat till helgen. Bland annat fick vi med oss en tårtbotten som vi hade tänkt göra något med imorgon. Vad vi gör...aa det får jag återkomma med.

Har förövrigt riktigt bra förväntningar för denna helg. Jag är allmänt glad.
Bilden är bara för att vi alla har varit små.

Och så var det...

Hade helt glömt bort att min tanke var att få in lite navigationsplugg idag. Måste nog få till det snart, provet är ju nu i mars och det avgör om det blir en sommar på Märsgarn eller inte för mig. Känns ju lagom kul att inte klara sig och inte få gå kursen i sommar. Vilket jag verkligen vill. När man väl var där i sommras så fanns det ju jobbiga stunder men jag tror att jag borde ha uppskattat alla stunderna mer då. För det var ju hur härligt som helst där ute i skärgården!

Det som kändes lite udda var ju att man faktiskt saknade Uppsala. Det är inte ofta man saknar en stad som det inte händer så värst mycket i. Men det gör man när man är borta under en längre period. Och självklart saknade man alla härliga människor som jag självklart kommer göra i sommar också. Det är väldigt jobbigt faktiskt...Men samtidigt så får man ju träffa massa härliga människor där. Det positiva och det negativa väger trots allt ganska jämt.
(Kalle Anka suiten)

Alla taggar Avicii

Majoriteten av klassen har i alla fall nämt Avicii idag. Visst skulle det va roligt att gå på det men jag ska mysa med Linnea istället. Vi kan dunka på med bas och allt minst lika bra som konserten kommer göra imorgon! Eller..? Antagligen inte men det är ju en annan femma.

Nu borde jag ta fram plugget för en sista gång. Ska verkligen försöka göra så att det sitter tills imorgon! Det ska jag nog lyckas med. Jag gör såhär...jag ska kunna allt (i alla fall så att jag känner mig nöjd) om högst tre timmar! Lycka till Emma, TACK!

RSS 2.0